maandag 3 oktober 2011
Seizoensaardappelsalade.
500 gr vastkokende aardappels, 300 gr groene boontjes, 1 stengel bleekselder, 1 sjalot, 2 teenjes look, 1/4 paprika, yoghurt, mayonaise.
- kook de aardapplen en laat afkoelen
- kook de groene boontjes en laat afkoelen,
- snij de sjalot, de bleekselder en de paprilka héél fijn;
- neem de 1/2 yoghurt en de helft mayonaise en meng er onder mekaar, voeg er de geperste teentjes look aantoe,
- voeg de fijngesneden groenten erbij
- snij de aardappelen in kubusjes,
- snij de groene boontjes op een lengte van 2 cm:
meng alle groeten bij mekaar en laat gedurende een 1 uur staan,
- seveer met een salade.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten