woensdag 29 augustus 2012
Irisch Stew
Benodigdheden
olie, 500 gr lamskoteletten, 1 kg hardkokende aardappelen, 2 uien, 1 prei, 2 wortelen, rundbouillon, 3 boerenkoolbladeren, zout en peper
Bereiding
- neem een grote pan
- bak het lamsvlees goed aan
- leg het aangebakken lamsvlees in een kookpot
- reinig ondertussen de groenten en snij grof
- leg er de aardappelen (grof gesneden), ui, prei en wortelen op,
- vervolgens weer een laag lamsvlees en afdekken met de overige groenten
- voeg de bouillon toe en peper en zout
- zet op een klein vuurtje
- laat sudderen gedurende een uur
- voeg daarna de fijngesneden boerenkool toe
-laat verder garen
- indien de waterig , zonder deksel laten pruttelen
- serveer
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten